Naravno pomlajevanje | Beladonna

Naravno pomlajevanje

Se želiš znebiti gubic na naraven način?

Želiš izboljšati tonus kože?

Ali želiš ponovno zdrav in sijoč videz kože?

Se želiš znebiti podočnjakov, zabuhlosti obraza in podbradka?

Kaj pa tvoj vrat in dekolte? Jima nameniš dovolj pozornosti?

Si na vse odgovorila z DA? Potem moraš poskusiti naravno pomlajevanje obraza, ki ti bo zgladilo gubice, omogočilo napeto in sijočo kožo in odpravilo podočnjake ter podbradek.

INFO IN REZERVACIJA:

070/428-000

ROČNA LIMFNA DRENAŽA POMLAJUJE?

Metoda temelji na naravni, učinkoviti in priznani ročni tehniki – ročni limfni drenaži, ki ohranja mladosten in zdrav videz kože. Gre se za nežno drenažno tehniko brez olj, krem ali aparatov. Namen je pospešiti limfni sistem v predelu glave, obraza in vratu, kar ima izjemne lepotne učinke.

Manualna limfna drenaža na naraven način spodbudi nastajanje kolagena, ki gladi gubice in napne kožo. Globinsko čisti kožo in razstruplja. 

KAJ PA ZASTAJANJE VODE IN LIFTING OBRAZA?

Za te učinke poskrbi ročna limfna drenaža. Klinično dokazano odvaja zastalo vodo, katera se lahko pozna kot zabuhlost obraza, podbradek ali podočnjaki. Tehnika limfne drenaže pa tudi slovi po učinku liftinga.

KAKO HITRO SE POZNA NAPREDEK?

Takoj po negi se občuti sproščenost in pretočnost kože. Občuti se lahko ščemenj, ki traja še ure po tretmanu. Drenaža vpliva antistresno in dobro vpliva na hormonske žleze, zato uravnoveša hormone. Zmajšanje gubic in lifting obraza se začenja poznati po šestem obisku. 

INFO IN REZERVACIJA:

070/428-000, beladonna.bioresonanca@gmail.com