Prehransko svetovanje | Beladonna
January 11, 2017

Prehransko svetovanje

Vse kar zaužijemo vpliva na naše ZDRAVJE, VIDEZ, POČUTJE in ODNOS DO ŽIVLJENJA.

Z nepravilnimi načini prehranjevanja razvijemo slab odnos do hrane, vse to pa vodi naše telo do izčrpanja pomembnih hranilnih snovi, na kar nastopi UTRUJENOST, SLABO POČUTJE in na koncu tudi RAZNE BOLEZNI.

V centru poleg široke izbire storitev nudimo tudi prehransko svetovanje:

  • individualnim osebam, parom, družinam
  • skupinam, starostnikom in mladostnikom,
  • ljudem trpečim za raznimi boleznimi (sladkorna bolezen, celiakija…)
  • svetovanja na domu

Svetovanja so namenjena vsem, ki niso zadovoljni s svojim videzom in zaradi prenatrpanega življenjskega stila ne veste kako uravnoteženo prehrano vključiti v svoj vsakdan. Morda imate premalo energije, prebavne težave in zamegljen spomin. Ali pa vas muči že nastala bolezen, bolečina, alergijsko stanje in ne veste kako se prehransko s tem spoprijeti.

Ker želimo, da se nebi vsako sekundo dneva obremenjevali s tem kaj in koliko pojesti smo sestavili strokovno podkovana svetovanja prehranske obravnave.

Smisel življenja je uživati v celi paleti magičnih trenutkov in vsekakor neprestani stres kaj dati v usta ne spada mednje! 

Ko si z našo pomočjo povrnite ZDRAVJE, ENERGIJO, KONCENTRACIJO in OSEBNO ZADOVOLJSTVO je naš cilj dosežen!

Vsekakor pa strmimo k temu, da postane uravnotežena prehrana nekaj vsakdanjega, nenapornega in preprostega in da porabite dragocen čas in misli za ostale slajše stvari za katere morda do zdaj niste imeli časa.


 

Z majhnimi spremembami lahko ogromno pripomoremo k boljšemu življenju!