Mnenja strank | Beladonna
February 16, 2017

Mnenja strank

Bolečine v želodcu

“Že dolgo sem čutil bolečine v želodcu, pekla me je zgaga, želodec je bil skoraj po vsaki hrani razdražljiv. Ustrašil sem se, da imam kakšno hujšo bolezen in sem zato prišel v center Beladonna na pregled. Bioresonanca je pokazala vnetje želodca zaradi bakterije. Takoj smo začeli opravljati terapije. Ob spremembi prehrane se je stanje hitro izboljšalo. Želodec me je po 8 terapijah nehal boleti, tudi peče me več ne. Določena hrana me še vedno napihne, vndar je veliko boljše. Graf napredka na kontrolnem pregledu je pokazal še malo odstopanj, tako, da bom s terapijami še nadaljeval, vendar je stanje za 70% boljše. Zelo sem navdušen, da sem se rešil bolečin v tako kratkem času in da ni bilo še kaj hujšega.” – Erazem V.

Bolečine v sklepih

“Prišla sem zaradi bolečin v sklepih. Komolci in zapestja so me tako bolela, da včasih nisem mogla niti pomivati posode. Tudi delo na vrtu sem opustila zaradi bolečih kolen. Bila sem na protibolečinskih tabletah in tudi te niso več pomagale. Že po prvi terapiji se je opazila razlika. Bolečine so pojenjale in postajale so manj moteče ob hišnih opravilih. Zelo sem vesela, da je danes možno odkriti direkten vzrok bolečin in ga nato tudi odpraviti.” – Bernarda M.

Alergije pri otrocih

“Sin (4 leta) ima grozne alergije, najbolj vidne na koži. Nikoli nimamo mira in kar naprej smo lahko z njim doma ali pri zdravniku. Vsi so mi govorili, da je to normalno, saj otroci veliko prinesejo iz vrtca, ampak v sebi sem slutila, da mora biti nekje vzrok. Ko smo z bioresonančnim pregledom odkrili možne vzroke alergije, sem bila pomirjena. S terapijami se je stanje začelo izboljševati. Sin se je počutil bolje, koža ga je manj srbela, postajala je tudi manj aknasta. Opazila sem tudi, da je manj razdražljiv in da se več smeji. Vsekakor je postal bolj sproščen. Sem zelo zadovoljna.” – Mojca T.

Bronhialna astma

“Na bioresonančne terapije sem prišla zaradi diagnosticirane astme in posledično slabega počutja.Na pregledu smo našli še druge pomanjkljivosti v telesu in že po prvi terapiji sem se počutila boljše. Po končani četrti terapiji je bilo počutje veliko boljše, lažje sem dihala, manj sem kašljala in smrkala. Imam več energije, utrujenosti ni več. Zelo sem zadovoljna in vsekakor priporočam.” – Fanika P (55 let).

Nenehni prehladi

”Kar naprej sem trpel za prehladi, počutil sem se brez volje, brez energije in po priporočilu brata sem se odločil poskusiti s terapijami. Želel sem končno najti vzrok prehladov in narediti nekaj zase. Po terapijah se je stanje 100% izboljšalo. Nehali so me boleti sklepi, gibal sem se lahko z lahkoto, imel sem več energije in tudi odziv na stres se je izboljšal. Doma so bili vsi prehlajeni, mene pa se nič ni prijelo. Sedaj imam veliko boljši imunski sistem.” – Robert R (45 let).

Alergije, prebavne težave in hormonske motnje

” Za terapije sem se odločila, ker so me spremljale nenehne alergije. Kihanje, kašljanje, smrkanje se ni nikoli umirilo. Pravtako, sem bila napihnjena in zaprta brez razloga. Sumila sem tudi hormonsko neravnovesje, saj sem bila zelo utrujena. Po 8 terapijah se je stanje zelo spremenilo. Po navodilih terapevtke sem spremenila prehrano, kihanje, kašljanje in smrkanje se je ustavilo, sedaj lažje diham in me ne pečeče ob globokem vdihu. Prebavnih težav nimam več in končno se spočita zbujam. Splošno nisem več utrujena, tudi trebuh me več ne boli in ni napihnjen. Priporočam vsem, ki imajo podobne težave. Katja M (30let).