Storitve | Beladonna
August 16, 2019

Storitve

BIORESONANCA

S pomočjo bioresonančnega aparata lahko hitro in natančno preverimo psihično in fizično stanje vašega telesa (celic vsakega organa). Opredelimo razne spremembe, ki so lahko negativne ali pozitivne in na podlagi pridobljenih informacij podamo strokovne nasvete.

Več o tem…

ROČNA LIMFNA DRENAŽA

Metoda fizioterapije, ki ni niti približno podobna strojni limfni drenaži. Popolnoma naravna metoda, ki se jo izvaja zgolj z rokami, brez krem, olj ali aparatov. Njen namen je pospešiti limfni sistem, kar pa ima lepotne in zdravstvene učinke.

Več o tem…

PROFESIONALNE MASAŽE S TRADICIJO

V Beladonni se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami profesionalnih masaž. Izvajalke masaž so kvalificirane maserke, katere združujejo več različnih klinično dokazanih masažnih tehnik, po katerih smo že leta prepoznavni in so tehtni razlog, da se stranke rade vračajo k nam. Izvajamo švedske masaže, masažo stopal, masažo obraza, vratu in glave, masažo nosečnic, masažo otrok, kombinacijo masaže z ročno limfno drenažo, razstrupljevalno masažo.

Več o tem…

KRIOLIPOLIZA

Varna, ne boleča metoda s trajnim odstranjevanjem maščobnih celic, ki ji pravijo tudi neinvazivna liposukcija. S coolsculpting tehniko zamrznemo maščobe kritičnega predela telesa, katerega želimo preoblikovati, oziroma, kjer se želimo trajno znebiti trdovnatnih maščob. Zamrznjene maščobe se naravno izločijo iz telesa preko lifne tekočine.

Več o tem…

MADEROTERAPIJA

Naravna anticelulitna tehnika z lesenimi valjčki, ki hitro in učinkovito preoblikuje telo. Različno struženi valjčki razbijejo maščobo na površju kože, zato metoda daje hitre rezultate o zmanjšanem celulitu, bolj napeti in sijoči koži, zmanjšanem obsegu telesa in dobrem počutju. Prvi rezultati se vidijo že po 6 obisku.

Več o tem…

PREHRANSKO SVETOVANJE

Opredeli se problem trenutnega prehranjevanja osebe, se izvede meritve telesa, teže, vsebnost vode, maščobe in mišic po telesu in se glede na življenjski stil osebe individualno svetuje o spremembah prehranjevalnih navad, ter sestavi jedilnika. Recepti z jedilnikom so individualno prilagojeni prostemu času, aktivnostim in službenim obveznostim osebe. Svetuje magistra klinične prehrane.

Več o tem…

STROKOVNA PREDAVANJA

Izvajamo strokovna predavanja o zdraven načinu življenja za društva, šole, podjetja, knjižnice, sejme itd,…

Več o tem…