Specialne masaže | Beladonna
January 11, 2017

Specialne masaže

VRELEC MLADOSTI

images_34.jpg

Je 90 minutna masaža z aromatičnimi olji. Čudovita kombinacija za ohranjanje in ustvarjanje harmonije našega telesa in duha. Deluje poživljajoče in ustvarja veliko nove energije, katero potrebuje naše telo za regeneracijo celic in notranjih organov. Izbrana eterična olja hkrati z masažo, uravnovešajo eterični del našega telesa, čistijo telo strupenih snovi, blagodejno delujejo na kožo in tkivo ter pomirjajo našega duha.

INDIJSKA MASAŽA GLAVE

images_17.jpg
Med indijskimi vrstami masaže je pri nas najbolj znana masaža glave, za vse pa je značilno, da imajo preventivno antistresno moč. Uporabljamo jih torej za sproščanje.
Indijska masaža glave dobrodejno deluje proti glavobolom, napetostih v očeh, mišičnih napetostih v vratu ali na obrazu, v ramenih in rokah, poleg tega pomirja čute in jim vrača moči.
Spodbuja tudi bistrejše razmišljanje, boljši krvni pretok, izločanje toksinov in odpadnih snovi iz telesa ter zagotavlja mirnejši spanec. Z masažo glave spodbujamo delovanje, aktiviranje in uravnavanje čaker, ki delujejo kot centri ravnovesja telesa, uma in duha.

INDIJSKA PRAVLJICA

images_37.jpg

Je 90 minutna masaža z aromatičnimi olji.
Masaža stimulira refleksne dele telesa stopal, nog, hrbta in refleksne masaže glave. Uravnava energetski pretok telesa, stimulira delovanje notranjih organov in globoko sprošča.
Masaža je kombinacija velikega dela refleksnih točk telesa in je še posebno primerna za ljudi v obdobju živčnosti, napetosti in stresa. Zaradi tega je primerna tudi za starejše, študente, mladostnike in otroke.