Najem ZAPPER-ja | Beladonna

Najem ZAPPER-ja

KAJ JE ZAPPER?

Je elektronska naprava. Sestavljena je po načrtih dr. Hulde Clark. Skozi telo pošljemo šibek električni tok, ki uničuje parazite, viruse, bakterije in glivice. Ti so lahko vzrok za različna bolezenska stanja in obolenja. Viruse in bakterije ubije v 3 minutah, trakulje, metljaje in gliste v 5 in pršice v 7 minutah.

preberite več..Različne študije kažejo, da šibek električni tok človeku ne škodi, vendar pa posamezne frekvence uničujejo mikroorganizme. Mikroorganizmi namreč dokazano ne prenašajo električnega toka nizke napetosti svojega frekvenčnega območja. To velja za vse vrste parazitov, bakterij, virusov, glivic in rakavih celic. Zapper se uporablja za lajšanje obolenj. Dr.Clark je v času svojega življenja z raziskovanjem dognala, da je toksičnost tkiva (ki je posledica strupenih izločkov in metabolnih produktov mikroorganizmov) eden glavnih vzrokov za bolezni. Ko je telo preobremenjeno s paraziti, se to kaže na različne načine: kronično obolenje, izgorelost, utrujenost, glivične infekcije, kandida,…in prav sistematično uničenje parazitov je tisto, kar lahko vodi do boljšega počutja, predvsem pa do odprave VZROKA (ne simptoma!) za nastanek bolezni. Na razpolago imamo tudi seznam bolezni (in bolezenskih povzročiteljev), ki jih lahko saniramo s pomočjo frekvenčne terapije.

 

 

 

 

 

KAKO DELUJE ZAPPER?

Zapper je generator impulzov s frekvenco od 20 Hz do 30000 Hz. Najbolj pomembno pri tem je, da je napetost impulza pozitivna, zato kot vir energije uporabimo 9V baterijo ali priložen adapter. Da je »zappanje« učinkovito, mora biti napetost v območju med 5 in 10V. To zadostuje za eliminacijo bakterij in parazitov, ki jih tok doseže. Ker pa tok skozi telo ne teče enakomerno, nam pri tem pomagata krvni in limfni obtok, ki dosežeta vse organe in tkiva v našem telesu. Frekvenca 30000 Hz je najbolj univerzalna in uničuje največji spekter parazitov, bakterij in virusov v telesu. 

POZITIVNI UČINKI

Najbolj znan in zaželen učinek zappanja je uničenje in odstranitev parazitov, bakterij, virusov in glivic. Poleg tega pulzirajoči pozitivni električni tok vzpodbuja bele krvne celice, da se borijo proti sovražnikom (paraziti, toksini, bakterije,…)

STRANSKI UČINKI

Ker se zapper napaja z 9V baterijo (ali ustreznim vgrajenim napajalnikom), stranskih učinkov ni – takšna napetost je namreč prešibka, da bi vam lahko kakorkoli škodovala. V knjigi dr. Clark lahko preberemo, da med raziskovanjem in uporabo zapperja nikoli ni zasledila nikakršnih sprememb v krvnem tlaku, mentalnem stanju ali telesni temperaturi. Prav tako nikoli ni poročala o bolečinah med uporabo – ravno nasprotno, pogosto je prišlo do pojenjanja bolečine.Zapperja ne smete uporabljati če imate srčni spodbujevalnik ali ste noseči. Zappanje pri dojenčkih, mlajših od enega leta, še ni dovolj raziskano, zato se za takšno uporabo odločite le po navodilih strokovnjaka.

DOMAČA TERAPIJA

Standardni protokol:

Protokol sestavljajo tri 7 minutne serije zappanja, med katerimi je 20-30 minut premora. Dodamo lahko še 2 seriji, ki       uničita izločke bakterij salmonele (če je to potrebno).

7 minut zappanja – 20/30 minut premora

Prvih 7 minut zappanja, je namenjeno uničenju parazitov. V tem času se iz umirajočih parazitov sprostijo virusi in bakterije, ki (namesto parazitov) pričnejo napadati organizem.

7 minut zappanja – 20/30 minut premora

Druga serija je namenjana uničevanju izločenih bakterij in virusov. V tej fazi se iz umirajočih bakterij se sprostijo virusi.

7 minut zappanja – 20/30 minut premora

V tretji seriji uničimo še zadnje sproščene viruse.

Med izvajanjem terapije držite dve bakreni ročki, ki prevajata tok in se sprostite. Lahko ležite ali sedite, berete, gledate TV, počivate…

 Zapper je mogoče uporabljati tudi daljše časovno obdobje – neprekinjeno skozi ves dan, teden ali več.

Protokol s prilagajanjem frekvence

Vsako živo bitje ima svojo lastno frekvenco. Po homeopatskem principu, za uničenje patogena, uporabimo njegovo lastno frekvenco.

Po dr. Clarkovi se običajno uporablja tri zaporedne terapije po 7 minut, z 20 minutnim presledkom. Razlog za tako zaporedje je, da nekateri paraziti znotraj človeškega telesa nosijo v sebi manjše mikroorganizme in ko jih ujame in ubije vstopni električni impulz, se drugim odpre prosta pot v telo. Nekateri od teh so lahko celo bolj nevarni od svojih gostiteljev. Prva terapija uniči parazite, iz njih pa se sprostijo bakterije in virusi, ki jih odstranimo z naslednjo 7-minutno terapijo. Tretja terapija uniči viruse, ki so se sprostili iz bakterij. Včasih ugodno deluje tudi četrta terapija, ki uniči prione. 

1. teden

Ena terapija dnevno s tremi zaporednimi 7-minutnimi obdobji, z 20 minutnimi presledki.

2. teden

Ena terapija dnevno – 7 minut

3. teden

Ena 7-minutna terapija na dva dni, skupaj 3-krat tedensko

4. teden

Ena 7-minutna terapija 1x na teden, istočasno pa začnemo uporabljati zelišča (luske črnega oreha, pelin, klinčki, korenina regrata…)

S kombinacijo  zapperja in uporabe zelišč dosežemo globlje prodiranje impulzov v tkiva in zajamemo širši spekter parazitov. Ta program se lahko uporablja tudi pri razstrupljanju med postom, za pospešeno izločanje mrtvih parazitov in metaboljnih ostankov iz krvi in tkiva. Ko se parazite popolnoma odstrani, za vzdrževanje stanja brez parazitov zadoščajo ponovne terapije vsakih 6 do 12 mesecev.

ZA KOGA NI PRIPOROČLJIV?

Uporaba zapperja nima škodljivih učinkov, vendar ga ne smejo uporabljati nosečnice ter osebe z vgrajenimi srčnimi spodbujevalniki (pace-maker) in drugimi elektronskimi implantati.

Z najemom NeoZapperja lahko poskrbite za vašo celo družino na enkrat. Zappanje otrok, starejših, prijateljev ali partnerjev naj bo še bolj enostavno. 

Cenik: 20€ / dan

vir:

NeoZapper 

http://neolanweb.wixsite.com/zapper