Kako opravljamo pregled telesa? | Beladonna
March 23, 2017

Kako opravljamo pregled telesa?

Oseba se preko treh senzorjev poveže z bioresonančnim aparatom. Roke položi na frekvenčno ploščo, preko katere sprejema elektromagnetna valovanja, ki iščejo frekvence po telesu. Laser, ki ne seva je uperjen v timus in slušalke, kjer se slišijo zvoki frekvenc so na glavi osebe – ta dva senzorja jo centrirata. Glej sliko spodaj:

Oseba med pregledom opazuje monitor, kjer je prikazana vsaka slika organa/tkiva ali celic med skeniranjem. Oseba opazuje vse dejavnosti sproti, nič ji ni skrito.

Ko tok potuje po telesu išče frekvence organov, parazitov, bakterij, glivic, virusov,.. itd. saj vsaka živa stvar vibrira na svoji frekvenci. Te frekvence ulovi in preko ogromne baze podatkov identificira, ter v pisni obliki prikaže.

Iz slik organov se da razbrati tudi homeostaza celic – delovanje celic, preko barvne sheme, kot  prikazuje slika tankega črevesja.

Pregled je neinvaziven, neboleč, enostaven in hiter. Je 96% natančen preko aparata z medicinskim certifikatom. V 20 minutah lahko pregleda več kot 200 slik tkiva/organov/celic, zato je celostni pregled telesa lahko dolg tudi do 2 uri.

Cena celostnega pregleda (2h + 200 slik) je 165€ 

  • Zaradi visoko tehnološko naprednega medicinskega aparata, ki odkrije možna telesna odstopanja, bolečin, glavobolov, ki so se izkazali za glavne povzročitelje (bakterije, viruse, glivice)!
  • Zato ker, je 96% natančen in zmore pregledati kotičke telesa, ki jih ogromno aparatur ne zmore ( resice tankega črevesja, sluznico želodca, možgansko tkivo, notranjost žil, hormonalne žleze, notranje tkivo bronhija, celice jeter…).
  • Ker lahko izveste možne alergene, ki se lahko razvijejo v prihodnosti in jih imate čas preprečiti, nagnjenost k obolenjim – genska predispozicija in izveste kje v telesu ste bolj šibki in kateri organi so najbolj močni.
  • Ker pokaže prenasičenost s težkimi kovinami in pomanjkanje mineralov (pokaže ali zaradi prehrane ali slabe absorbcije v resicah t. črevesja)
  • Ker pokaže hormonsko stanje (hormonsko neravnovesje, nespečnost, kronična utrujenost)
  • Ker prikaže pH posebej za vsak organ (zakisanost DA/NE)
  • Ker že sam pregled zelo dobro vpliva na celice telesa in hkrati viša njihovo vibracijo.

Za več info smo vam na voljo na 070/428-000 ali na mailu: beladonna.bioresonanca@gmail.com