Celostni pregled telesa | Beladonna

Celostni pregled telesa

Ljudje obnavljamo vrtove, dajemo ogromno denarja za servis avtomobila, logično nam je vsak mesec peljati ljubljenčka k pasjemu frizerju, še bolj logično se nam zdi nakup letne vinjete in težko pričakovan glavni poletni dopust, da preženemo stres, ki se je nabral skozi leto.

Kaj pa naše zdravje in ”servis” našega telesa?

Ali pogosto obnavljamo svoje zdravje, si vsaj enkrat mesečno privoščimo razvajanje? Ali negujemo telo, kot si zasluži in smo tu in tam res prvi na vrsti, pred našimi otroci, starši in prijatelji?

Kako ta pregled storimo mi? Preberite več…

Prevečkrat jemljemo delovanje telesa kot samoumevno, ga naprezamo do zadnjih moči in ko pride končno kakšen dan oddiha – mi zbolimo! Majhni prehranski grehi se spremenijo v navade, za šport nimamo časa, prav tako kot tudi za pristne odnose ne. Začne nas boleti glava, sklepi, vklešči se še kakšen živec in naenkrat energije ni več, mi pa ne želimo slišati ne videti, kaj se z nami dogaja.

Da bi se izognili kroničnim boleznim, nevzdržnim bolečinam in
kronični utrujenosti, je potrebno misliti v naprej. Sprejeti odgovornost in imeti svoje telo pod nadzorom, da mu lahko sproti nudite pomoč, ko je v pomanjkanju.

Celostni pregled telesa lahko preventivno odkrije pomanjkljivosti organizma, opozori na šibkejše člene v telesu ali potrdi upanja o dobrem stanju organov.

Zakaj mi je to treba? Enostavno zato, ker se še prepozno zavemo, da kronično utrujeni ne bomo vrta niti pogledali, visoka telesna temperatura jeklenega konjička ne bo mogla peljati na servis, s slabo prebavo tudi letni dopust ne bo prijeten in poleg vsakodnevnih glavobolov bo vaša družina še vedno želela kvaliteten čas z vami.