Bioenergija - naravnavanje hrbtenice | Beladonna
January 11, 2017

Bioenergija – naravnavanje hrbtenice

Bioenergija je prenos univerzalne, kozmične, mojstrske ali angelske energije med terapevtom in prejemnikom energije. Vsak bioterapevt se poveže s svojim izvorom energije ali zavestno ali podzavestno.

Pretok je odvisen od odprtosti čaker. Bolj kot so čakre odprte, večji je energetski pretok.
Bioterapevt je zgolj posrednik in ne zdravi, temveč kanalizira energijo in tako krepi bolnikovo energetsko polje. Bioterapevt nima zasluge za ozdravitev človeka, niti za njegovo neozdravitev.

Bolezen ali bolečina ni samo domena fizičnega telesa. Dotika se še astralnega in mentalnega telesa. Telo je namreč sestavljeno iz treh teles. Vsa tri telesa so med seboj povezana z živčevjem. Avra je odsev živčnega sistema astralnega in mentalnega telesa. 

Med terapijo sevajo iz terapevtovih rok različne frekvence biovalov v obliki elektromagnetnih frekvenc. Največkrat gre za visokofrekvenčne elektromagnetne valove – infrardeče in ultravijolične žarke, ki pri bolniku sprožijo občutek toplote − in za elektromagnetne valove nizkih frekvenc, ki jih pošiljajo terapevtovi možgani. Infrardeči žarki blagodejno vplivajo na presnovo, širijo krvne kapilare in povečajo izločanje odpadnih snovi. Toplota vpliva na živčne končiče, blaži bolečino in sprošča mišice. Zaradi širjenja kapilar se zniža krvni tlak. Ultravijolični žarki vplivajo protibakterijsko, utrjujejo odpornost zoper vnetja, spodbujajo nastajanje vitamina D in blažijo živčno napetost. Italijani so odkrili še tako imenovane kirofrekvence, sestavljene iz visokih in nizkih frekvenc. Del valov nizkih frekvenc deluje med 40 in 100 Hz in podobno kot biolaser spodbudi žarčenje. Povzročajo lokalno povečanje temperature prstov in dlani.
Vibracije terapevta in bolnika so med terapijo v resonanci. Energija usklajuje bolnikove možganske valove in jih uravnovesi. Posledica tega je spodbujanje številnih središč v možganih, kot so hipotalamus, hipofiza, češerika … Možgani so organ, ki se nemudoma odzove na vsako spremembo in uskladi homeostatično ravnotežje telesa. Možganski valovi theta s frekvenco med 4 in 7 Hz in alfa valovi s frekvenco 8 in 13 Hz potujejo z neizmerljivo hitrostjo, neomejeno daleč v delčku sekunde. Tako hitra kot je misel je hiter prenos misli.

NARAVNAVANJE HRBTENICE

  • imate občutek krajše noge?
  • imate bolečine v hrbtenici kadar dolgo stojite na enemu mestu?
  • trpite za kroničnimi bolečinami v križu ali hrbtenici?
  • imate nemirne noge?
  • imate mravljinčenja ali tope občutke v nogi?
  • imate bolečine v kolkih in križu?

Bioenergija je varna metoda za naravno naravnavanje hrbtenice in medenice ter izboljšanje bolezenskih stanj hrbtenice. Omogoča učinkovito oskrbo hranil medvretenčnih diskov, vretenc in živcev, ter jim pomaga pri vzpostavitvi naravne lege. Zato je izredno koristna tudi pri lajšanju bolečin v hrbtenici.

Slike primerov: