Beladonna FIT paket | Beladonna
February 16, 2020

Beladonna FIT paket

Kdaj si si nazadnje privoščila nekaj čisto zase? 🙂

Včasih je potrebno obleči kaj bolj oprijetega, kratkega in vpadljivega. 😳 Obdobje preoblikovanja naše postave je tukaj. Še vedno je dobro začeti hujšati nekaj mesecev pred dopustom, ampak ko že začnemo, naj bo to pravilno in varno. Nekaj dobrih napotkov varnega hujšanje najdeš tudi tukaj.

Kot pomoč zdravemu hujšanju, pa te pri nas čaka FIT PAKET vseh storitev, ki pripomorejo k še hitrejšemu preoblikovanju tvojega telesa.

Paket sestavljajo:

  • 2x KRIOLIPOLIZA trebuha/zadnjice/nog 2x 50min
  • 6X MADEROTERAPIJA trebuha, pasu, zadnjice, stegen, meč 6x 60min
  • 3X ROČNA LIMFNA DRENAŽA nog, zadnjice in trebuha 3x 60min
  • 2X DETOX MASAŽA STOPAL IN GLAVE 2x 45min

Zakaj takšna kombinacija storitev?

➡ Kriolipoliza je popolnoma naravna metoda, potrjena s kliničnimi raziskavami, ki bo trajno zamrznila maščobne celice delikatnih predelov kamor težje shujšaš in tako preoblikovala postavo. Več o kriolipolizi si preberi TUKAJ.

➡ Maderoterapija je naravna masaža z lesenimi valjčki, ki zdrobi površinski celulit na stegnih, zadnjici, mečah, trebuhu in bokih. Izboljša tonus kože in privzdigne zadnjico. Koža postane sijoča, mehka in manj suha. Več o maderoterapiji si preberi TUKAJ.

➡ Ročna limfna drenaža (RLD) je naravna specialna metoda, ki nežno in brez olj, krem ali aparatov pospeši limfni pretok v telesu, da lahko izloči strupe, toksine, pokurjene maščobe itd.. RLD dokazano odpravlja podkožni celulitis, še preden se formira v polno obliko, katero opazimo na koncu na koži. Poleg tega pa še dviguje imunski sistem, razstruplja telo težkih kovin, izboljša tonus kože… Več o njej si preberi TUKAJ.

➡ Detox masaža zajema posebne razstrupljevalne tehnike. Masirajo se točke stopal, glave in obraza,, ki sprožijo večje razstrupljanje toksinov, težkih kovin, maščobnih celic. Izboljšuje imunski sistem, krepi vezivna tkiva in mišičje. Izboljša razpoloženje. Uporabljajo se olja zelišč, ki pospešijo razstrupljanje. Več o njej, si preberi TUKAJ.

Redna cena paketa znaša 572€. Samo zate pa smo spustili ceno na 410€!! 😮

Pohiti z rezervacijo, saj akcija traja samo do konca leta 2020. Rezerviraj svoj brezplačni posvet in pobližje spoznaj metode, ki bodo preoblikovale tvojo postavo. ➡ Kontakt: 070/428-000

Kdaj si si nazadnje privoščila nekaj čisto zase? 🙂