Bakterije, virusi, zajedalci | Beladonna
January 11, 2017

Bakterije, virusi, zajedalci

…so resnično tako nedolžni?

DA in NE! Odvisno od našega imunskega sistema. Z njimi se rodimo, živimo in vedno nove tekom življenja pridobimo.

KJE JIH DOBIMO?

Vsepovsod iz okolice, hrane, pijače, narave, ob stiku z živalmi, drug od drugega… Nihče se jim ne more izogniti.

KAKO PA MI LAHKO EN TAK MAJHEN MIKROORGANIZEM ŠKODI?

Res je, da so majhni, a jih je lahko kar hitro preveč v telesu! Seveda, ko naš imunski sistem pade, imajo patogeni idealne pogoje za rast in na veselo izločajo svoje toksine vsepovsod po telesu, ter povzročajo vnetja. En majhnen mikroorganizem nam torej ne more škodit, ko pa številno presežejo imunske celice, je pa takšna vojska malo težji zalogaj.

KAJ PA LAHKO POVZROČAJO?

Bakterije, virusi, glivice in paraziti, povzročajo vsa vrsta VNETIJ v telesu. Ko nas začne boleti, srbeti, pečt, dražit in podobno, takrat telo doživlja neke vrste vnetne reakcije, samo ne vemo še, zakaj in kako. Če imunski sistem ne more odpraviti vnetij, potem se lahko razvijejo večja obolenja, npr: sladkorna bolezen, vnetje trebušne sluznice, alergije na hrano, boleči sklepi, glavoboli, kronična utrujenost…

KAKO SE JIH LAHKO ZNEBIM?

Poskrbeti je potrebno za dober imunski sitem: telesna aktivnost, zdrava uravnotežena prehrana, dobra psihična kondicija – kontroliranje stresa, vse to bo krepilo imunski sistem. Tako, se bo telo učinkovito branilo patogenov. Lahko pa s pomočjo bioresonančne tehnologije Sensitiv Imago hitro, natančno in neinvazivno preverimo stanje patogenov na celični ravni. Naprava se locira na specifično tkivo/organe in izpiše spekter patogenov ter oceni njihovo stopnjo kritičnosti (slika spodaj). Razbere se kateri od teh povzroča največja vnetja in se ga nato s terapijami tudi odpravi.

(Dejanski slikovni prikaz Sensitiv Imago med diagnostiko jeter; prikaz patogenov. LEVO SPODAJ: prikaz več vrst CANDIDE poraščene v jetrih; DESNO ZGORAJ: prikaz PAPILLOMA VIRUSA, STAFILOKOKOV, STREPTOKOKOV, HERPES VIRUSA, H.PYLORI ITD…)

Vir:

Rezultat iskanja slik za hulda clark book