Delovni čas
Po dogovoru
Delovni čas
Po dogovoru

Supreme Beladonna tretma

Tretma je kombinacija specialne ročne limfne drenaže, globokih masažnih tehnik in maderoterapije. Skrbno izbrane tehnike se prepletajo med seboj po določenem vzorcu, ki daje takojšen vizualen efekt.

O nas

Naše poslanstvo je pomagati ljudem do boljšega fizičnega in psihičnega počutja, jih osveščati o zdravem načinu življenja in izboljšati njihovo samopodobo. Pri tem nam pomagajo dolgoletne izkušnje s področja zdravstva, klinične dietetike, specialne ročne limfne drenaže.


Dejavnost izvajamo v Celju in Velenju.
KONTAKT

Mnenja naših strank

Top top top! Bolj zadovoljna skoraj nebi mogla bit! Toplo priporočam. Strokoven pristop z mnogo uporabnimi napotki tudi za naprej. Sigurno se še vrnem.
  • "Top top top! Bolj zadovoljna skoraj nebi mogla bit! Toplo priporočam. Strokoven pristop z mnogo uporabnimi napotki tudi za naprej. Sigurno se še vrnem."
    LEA
  • "Profesionalen odnos, zelo prijazni in vedno pripravljeni pomagat. Res TOP! Še posebej se zahvaljujem Ani Dobnik, ki je zelo srčna oseba!"
    SONJA 
  • "Hvala Ana za dober dosežen rezultat, dviga imunskega sistema.. tvoje terapije so res TOP.. Vsem toplo priporočam tudi ostale terapije in pregled celotnega telesa."
    KATARINA
Smrekarjeva ulica 1, 3000 Celje
Storitve Celje: 070/428-000
Masaže: 070/854-052
Copyright 2024 ©Beladonna
Izdelava: 
Nika-Agency
crossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram